JETWORLD COMMUNITY

Home

Jetworld community

Sharing skies, connecting people

BESCHIKBARE VLUCHTEN

Deelnemen aan een gedeelde vlucht

 • Bekijk onze kalender met voorgestelde privévluchten (VIP-evenementen / populaire bestemmingen)
 • Reserveer uw stoel
 • Vlieg met gelijkgestemde Jetworld Community members
 • Exclusief voor Jetworld Community members
 • De vlucht wordt bevestigd zodra een minimum aantal stoelen is verkocht
 • U betaalt uw stoel zodra de vlucht bevestigd is

STEL EEN VLUCHT VOOR

Stel zelf een gedeelde vlucht voor

 • Kies uw bestemming
 • Kies de datum en het uur van uw vlucht
 • Ons platform verzamelt members om de vlucht alsook de kosten te delen
 • De vlucht wordt bevestigd zodra een minimum aantal stoelen zijn gereserveerd
 • Vlieg met gelijkgestemde Jetworld Community members
 • Exclusief voor Jetworld Community members
 • U betaalt uw stoel zodra de vlucht bevestigd is

DEEL UW PRIVÉVLUCHT

Deel uw geboekte chartervlucht

 • Boek uw privé chartervlucht
 • Deel vrije stoelen op het platform voor andere members
 • Verdien de kost van elke verkochte stoel terug
 • Spaar credits voor uw volgende vlucht
 • Draag bij tot duurzaamheid
 • Vlieg met gelijkgestemde Jetworld Community members
 • Exclusief voor Jetworld Community members
Jetworld-community-shared-flights

WAAROM LID WORDEN VAN DE JETWORLD COMMUNITY?

Onze visie is eenvoudig maar krachtig:

Een businessclub creëren waar reislust samengaat met functionaliteit. Door gelijkgestemde individuen te verbinden die de luxe, het gemak en de flexibiliteit van privévluchten waarderen, creëren we een gevoel van verbondenheid.

 • Kostenefficiënt
 • Like-minded individuen
 • Conciërgeservice het hele jaar door
 • Rewards
 • Duurzaam
 • Connecteren op hoog niveau
 • Gedeelde luxe ervaring
 • Flexibel
 • Exclusief
 • Toegang tot onze Preferred Partners
 • Wereldwijde dekking
 • Exclusieve reisaanbiedingen voor leden

VIP Events

Beschikbare vluchten

Hieronder vindt u een kort overzicht van enkele VIP evenementen waar we privé naartoe vliegen.
Als u nog geen inkomticket hebt, neem dan contact op met uw Jetworld Community conciërge om uw ticket veilig te stellen.

Registreer om toegang te krijgen tot de volledige kalender.

Brussels

......

Paris

From: €687,50-€1000,00 (one way) or €1.250,00-€2.000,00 (return flight, stay 1 night)*

Brussels

......

Nice

From: €1.000,00-€1.750,00 (one way) or €1.687,50-€2.100,00 (return flight, stay 1 night)*

Antwerp

......

Londen

From: €750,00-€1.000,00 (one way) or €1.312,50-€1.750,00 (return flight, stay 1 night)*

Brussels

......

Barcelona

From: €1.250,00-€1.750,00 (one way) or €1.875,00-€2.250,00 (return flight, stay 1 night)*

Liège

......

Le Mans

From: €1.000,00-€1.750,00 (one way) or €1.387,50-€1.800,00 (return flight, stay 1 night)*

* Geschatte prijzen voor de privévlucht, overnachting is niet inbegrepen.

TESTIMONIALS

WHAT THEY SAY

KEY NUMBERS

Nework of charters
+ 0
Passengers
+ 0
Planted trees
+ 0

FAQ

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rijtje gezet.

We hebben een kalender met een reeks populaire VIP-evenementen waar onze leden graag naartoe vliegen. Voor deze evenementen stellen we een privévlucht voor waarop jij als lid een stoel kunt reserveren.

Dit betekent dat er voldoende reserveringen/inschrijvingen zijn zodat de vlucht door kan gaan en is hiermee bevestigd.
U ontvangt van ons de vluchtbriefing met alle boekingsdetails na de bevestiging en voor de vlucht

Als een vlucht die op activering wacht 7 dagen voor vertrek nog niet is geactiveerd, hebben passagiers de optie om een alternatieve vlucht te kiezen of te kiezen voor een volledige terugbetaling van hun voorschot, op hun rekening of in credits.

We zorgen er alleen voor dat je er in stijl komt. Als het evenement wordt geannuleerd nadat de vlucht is bevestigd, kunnen we helaas niet meer terug en worden de annuleringsvoorwaarden van de vlucht toegepast. Indien een terugbetaling mogelijk is, storten we het bedrag terug of kunt u het op uw account laten staan als credits om te gebruiken voor een volgende vlucht.

Enkel leden van de Jetworld Community kunnen een stoel op een beschikbare vlucht boeken. Leden moeten minimum 18 jaar oud zijn.

De kosten worden bepaald door de totale prijs van het charteren van het vliegtuig, die fluctueert op basis van factoren zoals de vluchtroute, de datum en het aantal beschikbare stoelen voor jet sharing.

Dat is zeker mogelijk. Als JWC-lid heb je het hele jaar recht op VIP conciërgediensten. Het boeken van je VIP-ticket maakt hier deel van uit. Let op, je conciërge boekt je ticket pas na bevestiging, jij betaalt de volledige kosten van het toegangsticket.

Voor een aantal van de VIP-evenementen heeft je conciërge vooraf pakketten samengesteld. Je kunt dan kiezen of je alleen een stoel in de jet boekt, of het hele pakket aanschaft. Dit kan een hotelreservering, restaurantreservering, toegangsticket voor het evenement, enz. omvatten. Je kunt ook een persoonlijk pakket laten samenstellen door je conciërge.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via de Whatsapp-knop op onze website of stuur een e-mail naar members@jetworld.be.

Leden van de Jetworld Community kunnen ook zelf een vlucht voorstellen. Jetworld kan de vlucht vervolgens openstellen voor andere leden. De vlucht zal worden bevestigd zodra een minimum aantal passagiers zich hebben ingeschreven om samen de vluchtkosten te dekken. Om uw plaats veilig te stellen, hoeft u enkel een voorschot te betalen. Het uitstaande saldo wordt u gefactureerd zodra de groep passagiers gefinaliseerd is en de vlucht geactiveerd wordt.

Als een vlucht die op activering wacht 7 dagen voor vertrek nog niet geactiveerd is, hebben passagiers de optie om een alternatieve vlucht te kiezen of te kiezen voor een volledige terugbetaling van hun voorschot, op hun rekening of in credits.

Een gedeelde vlucht voorstellen is enkel mogelijk voor leden van de Jetworld Community.
Selecteer uw gewenste route en timing voor een gedeelde vlucht. Onze Flight Manager bezorgt u de stoelprijs en het voorschotbedrag. Na uw acceptatie en betaling van het voorschot wordt de vlucht op het community platform geplaatst. Het uitstaande saldo wordt pas gefactureerd op het moment dat de vlucht geactiveerd wordt.
U kunt een vlucht voorstellen met een toezegging voor minimaal 2 stoelen. Momenteel zijn vluchtvoorstellen beperkt tot vluchten die vertrekken van of aankomen op luchthavens in België (BE), Nederland (NL) en Luxemburg (LU), met plannen om in de nabije toekomst uit te breiden naar andere landen.
Voorgestelde vluchten moeten een vertrekdatum hebben die minstens 21 dagen in de toekomst ligt.

Wie kan een gedeelde vlucht voorstellen en boeken?
Alleen leden van de Jetworld-community kunnen een stoel voorstellen en boeken op een gedeelde vlucht.

Hoeveel kost het?
De kosten worden bepaald door de totale prijs van het charteren van het vliegtuig, die fluctueert op basis van factoren zoals de vluchtroute, de datum en het aantal beschikbare stoelen voor jet sharing.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?
Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via de Whatsapp-knop op onze website of stuur een e-mail naar members@jetworld.be.

U hebt een volledige jet geboekt voor uw eigen privévlucht.
U kunt ongebruikte stoelen (u kiest zelf hoeveel) aanbieden aan leden van onze Community. In dit geval betalen zij voor hun stoel en wordt hun respectievelijke stoelprijs (min 10% verwerkingskosten) aan u terugbetaald nadat de vlucht is uitgevoerd, of aan u teruggegeven in de vorm van credits die u vervolgens kan gebruiken voor een nieuwe vlucht of een gedeelde vlucht.

U laat ons weten dat u een x aantal stoelen op uw vlucht wilt verkopen en wij delen dit op ons platform met de community.
De stoelen worden gepubliceerd tegen de marktprijs en kunnen tot 72 uur voor vertrek worden geboekt.
Als bijvoorbeeld 5 van de 7 stoelen op uw vliegtuig zijn verkocht, zou uw chartervlucht u 70% minder hebben gekost (min 10% verwerkingskosten).

Je hebt je vlucht geboekt en betaalt dus de volledige charterprijs. Als een stoel of meerdere stoelen verkocht worden aan andere leden, wordt hun respectievelijke stoelprijs (min 10% verwerkingskosten) aan u terugbetaald nadat de vlucht is uitgevoerd, of aan u teruggegeven in de vorm van credits die u vervolgens kan gebruiken voor een nieuwe vlucht of een gedeelde vlucht.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?
Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via de Whatsapp-knop op onze website of stuur een e-mail naar members@jetworld.be.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via de Whatsapp-knop op onze website of stuur een e-mail naar members@jetworld.be.

Je kunt toegang krijgen op uitnodiging of door je aan te melden op ons Community Platform. Aanvragers moeten aan bepaalde criteria voldoen om in aanmerking te komen voor lidmaatschap. Dat helpt ons om een hoger serviceniveau te behouden en creëert een community van gelijkgestemde leden.

Ik ben jonger dan 30 jaar en wil graag deel uitmaken van deze community omdat ik toch al elk jaar naar minstens 1 van de voorgestelde VIP-evenementen ga.
Nu heb ik de kans om te vliegen met gelijkgestemden met dezelfde interesses. Ik wil ook het hele jaar door gebruik maken van de conciërgediensten. Bovendien zal ik dit voordeel tot mijn 35e behouden.

Ik ben ouder dan 30 jaar en wil graag deel uitmaken van deze community omdat ik toch al elk jaar naar minstens 1 van de voorgestelde VIP events ga.
Nu heb ik de kans om te vliegen met gelijkgestemden met dezelfde interesses. Ik wil ook het hele jaar door gebruik maken van de conciërgediensten. Bovendien vind ik de voorgestelde pakketten ook erg interessant.

Ik ben ouder dan 30 jaar, vlieg regelmatig met een collega/mijn partner/mijn vriend en wil graag samen met hem/haar deel uitmaken van deze community omdat we toch elk jaar naar minstens 1 van de voorgestelde VIP-evenementen gaan.
Nu hebben we de kans om te vliegen met gelijkgestemden met dezelfde interesses. We willen ook het hele jaar door gebruik maken van de conciërgediensten. Bovendien vinden we de voorgestelde pakketten ook erg interessant.

Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via de Whatsapp-knop op onze website of stuur een e-mail naar members@jetworld.be.

Alleen Jetworld Community-leden kunnen een vlucht boeken in onze community.
Leden moeten minstens 18 jaar oud zijn.

De bagagelimiet wordt voor elke individuele vlucht meegedeeld in de Flight briefing.
Op gedeelde vluchten kunnen kleine huisdieren worden toegestaan, maar alleen met de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van de luchtvaartmaatschappij. In dit geval worden extra kosten in rekening gebracht.

Stoelen voor onze gedeelde vluchten kunnen alleen via ons platform verkregen worden. Wij bieden geen zitplaatsen aan via reisbureaus of boekingswebsites.
Stoelen verkregen via een andere bron dan Jetworld (of via andere passagiers) zijn niet geldig en passagiers komen niet in aanmerking voor terugbetaling. Deze aanpak helpt ons om toezicht te houden op de kwaliteit van het verkoopproces en om de verwachtingen nauwkeurig op elkaar af te stemmen.
Het Lid dat de stoel koopt moet ook de passagier zijn die is opgenomen in de reisgroep die is gespecificeerd in de Flight briefing. Deze maatregel is ontworpen om te voorkomen dat stoelen worden doorverkocht op “secundaire markten” en om leden te beschermen tegen mogelijke oplichting of buitensporige kosten.

Koude VIP-catering is inbegrepen op vluchten met een vluchtduur van meer dan 1 uur. Snacks en drankjes zijn inbegrepen op elke vlucht.
Als je specifieke dieetwensen of -voorkeuren hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Flight Manager nadat je je boeking hebt voltooid. We zullen ons best doen om aan je verzoek tegemoet te komen (afhankelijk van timing en beschikbaarheid).

Geactiveerd: De vlucht is bevestigd en het vliegtuig is toegewezen voor de reis. Voor vertrek van de vlucht ontvang je een Flight briefing met details over het vliegtuig, instapinstructies, reisschema en eventuele aanvullende relevante informatie. U kunt beginnen met de voorbereidingen voor uw vlucht en het inpakken van uw spullen.
Voorgesteld: De vlucht is voorgesteld maar wacht op de toewijzing van het vliegtuig en het bereiken van een minimale vraag om door te gaan. Als een voorgestelde vlucht niet binnen 7 dagen voor vertrek wordt geactiveerd, krijgen passagiers de optie om een andere oplossing te kiezen of het volledige voorschot terug te krijgen.
Voor vluchten die nog niet geactiveerd zijn, bieden we een pre-bookingproces aan:
U dient een voorschot te betalen om uw stoel veilig te stellen, in plaats van de volledige ticketprijs. Het resterende bedrag wordt pas in rekening gebracht als de vlucht geactiveerd wordt.
Leden die een stoel hebben gereserveerd tijdens de pre-bookingfase moeten de resterende betaling binnen 24 uur na activering van de vlucht voldoen.
Houd er rekening mee dat voorschotten niet worden gerestitueerd als de passagier de resterende stoelprijs niet op tijd betaalt of besluit niet door te gaan met de reis.

×