Jessica Espino Gallego - CEO Jetworld
Jessica Espino Gallego - CEO

Met mijn ervaring als flight administrator en handling agent ben ik een expert in het invullen van de noden en verwachtingen van onze klanten. In combinatie met mijn research naar de toegevoegde waarde van de beste operators, garandeer ik de beste en meest innovatieve ervaring voor zowel klanten als operators. In het dagelijkse leven ben ik een gedreven ondernemer die voortdurend streeft naar excellentie en die gepassioneerd en gefascineerd is door de high-class luchtvaartwereld.

Piet De Keersmaecker - CCO
Tijdens de afgelopen 24 jaar heb ik als zelfstandig consultant meer dan 3.000 mensen  uit verschillende sectoren kunnen helpen om hun persoonlijke en commerciële doelen te bereiken. Dankzij Jetworld kan ik eindelijk deze expertise combineren met de luchtvaart, een passie sinds mijn kindertijd. Vandaag streef ik ernaar onze klanten meer voldoening te geven door hen een gepersonaliseerde vliegervaring aan te bieden.
Piet De Keersmaecker - CCO
Ain't no crisis big enough, ain't no request scary enough

Jessica E.G.

Hendrik Vanderweyen - COO
Met meer dan 20 jaar ervaring als een onafhankelijke consultant ben ik een vertrouwde adviseur voor vele leidinggevenden. Bij Jetworld zet ik mij in voor de vlotte en effectieve werking van onze dagelijkse operaties en fungeer ik als klankbord voor de CEO en het management.
Hendrik Vanderweyen - COO Jetworld
Open chat
1
Start chat
Hi, how can we help you?