When flying becomes personal

Your private flight manager

Als “boutique broker” kunnen wij een sterk gepersonaliseerde service bieden aan onze klanten op maat van hun wensen en voorkeuren. Omdat ons personeelsbestand klein is, kan de klant rechtstreeks met de topmanagers praten om problemen of zorgen aan te pakken. Doordat onze overheadkosten relatief laag zijn, kunnen wij bovendien zeer concurrentiële prijzen aanbieden.

Onze klanten worden graag gehoord. Zij vinden het belangrijk dat er wordt meegedacht. Niets frustreert meer dan wanneer u uw broker belt en het eerste wat u te horen krijgt is ‘niet mogelijk’ of ‘no availability’. Wij denken met u mee in oplossingen.

Weet wat je wil. Indien je request uniek, buitengewoon of out of the box is, welkom bij Jetworld!

Opstarten in een crisis als Corona was een keuze die velen niet zouden maken, en toch deed Jetworld dat. So ain’t no crisis big enough, ain’t no request scary enough

Wij verheugen ons op uw unieke, specifieke, ja zelfs buitengewone aanvraag. Wij denken graag mee en het liefst in oplossingen. Je zal ons niet vaak ‘neen’ horen zeggen.

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een offerte op maat? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We helpen u graag verder.

SERVICES

Als uw executive flight broker ontzorgen wij u van alle details, zodat u zich kan focussen op de komende meeting of op de deal die u gaat afsluiten. Of u zet zich lekker relax en comfortabel en start uw vakantie in onze jet.

Jetworld heeft de beste partner-operators geselecteerd om u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden te bieden.

Wij zijn gespecialiseerd in executive vluchten op maat, en voorzien in betrouwbare diensten van hoge kwaliteit voor onze klanten.

LEISURE

Jetworld business
BUSINESS
Jetworld group

GROUPS

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

PRIJS OPVRAGEN


Team Jetworld

Open chat
1
Start chat
Hi, how can we help you?